Poate părea puțin, dar perspectiva se schimbă dacă avem în vedere că doar o locuință din 1000 case noi construite în România este prevăzută cu construcția unei piscine. 

“În zona caselor private vedem un un număr redus de piscine, explicațiile principale fiind că în România nu avem o climă care să încurajeze construcția de piscine, bugetele mari de întreținere și posibilitatea de a cumpăra piscine ușoare care nu necesită autorizație de construire”, a declarat Andrei Spataru, CEO IBC Focus, companie care deține platforma Victa.ro. 

În ceea ce privește domeniul rezidențial, un imobil din 100 de blocuri de locuințe sau ansambluri rezidențiale are inclusă o piscină pentru locuitori. Procentul este mai mare doar în privința hotelurilor și a pensiunilor: 3% din pensiunile și hotelurile care acum se construiesc au în plan și construirea unei piscine.

Peste 1000 de ansambluri rezidențiale sunt promovate pe www.faraagentie.ro unde poți căuta GRATUIT, fără comisioane și fără intermediari următoarea ta locuință.

Această analiză a fost promovată și în ForbesBursa.roRevista Biz și pe Bursa.ro

FaraAgentie.ro este un proiect susținut de IBC Focus din dorința de a ajuta clienții să intre în contact direct cu Dezvoltatorii Imobiliari, economisind astfel mii de euro din comisioanele de intermediere.