Care este valoarea adaugata pe care o aduc agentii imobiliari clientilor de apartamente noi? Cum te ajuta ei mai exact in cazul ansamblurilor rezidentiale noi, care acum se construiesc?

Pana la urma tu ca si viitor locatar vei dori sa discuti direct cu Dezvoltatorul Ansamblului, sa vezi schitele si sa poti pune intrebarile direct celui care construieste.

Agentii imobiliari stiu ca ei pot sa-si incaseze comisioanele doar daca au monopol pe informatie. De aceea in anunturile lor nu vei gasi aproape niciodata adresa ansamblului sau datele dezvoltatorului. Nu vor sa te duci direct la dezvoltator pentru ca asta ar insemna ca ei sa nu mai aiba mare lucru de spus…si ca atare adio comisioane.

Faraagentie.ro te ajuta sa afli de cele mai multe ansambluri imobiliare noi direct cu date de contact de la Dezvoltatorii Imobiliari. Stim ca asta nu este pe placul agentilor imobiliari care probabil vor sari ca arsi si vor spune ca ei au cea mai buna pregatire in a te indruma catre cea mai buna alegere. Si noua gaselnita de marketing este ca tu nu vei plati nimic – comision ZERO. Dar despre povestea lui Comision ZERO vom discuta intr-un articol viitor.

Recomandam agentilor imobiliari sa nu se uite pe acest video:

Cauta apartamente noi www.faraagentie.ro