Atunci cand cumperi un apartament nou, in faza de constructie, cu siguranta vrei sa afli detalii despre cine este dezvoltatorul din spatele ansamblului imobiliar.

Iata cateva informatii care te pot ajuta sa fi mai informat incat sa iei o decizie mai avizata atunci cand intentionezi sa cumperi o locuinta noua.

1. Afla numele firmei care este in spatele investitiei

Pare simplu dar de multe ori nu vei afla numele investitorului fara sa faci propriile investigatii.

  • Agentiile imobiliare se vor feri sa iti ofere numele investitorului de teama sa nu ii contactezi direct si astfel ei sa nu mai incaseze comisioanele (arata-mi un site al unei agentii imobiliare care iti arata la ansamblu si numele investitorului:)
  • Cauta panoul de santier pe care sunt afisate numele investitorului cat si a constructorului
  • Pe www.faraagentie.ro ii gasesti instant, la fiecare ansamblu promovat

2. Afla indicatorii financiari precum cifra de afaceri si profitul

  • Poti face asta folosind platforme dedicate precum www.termene.ro unde dupa o simpla cautare poti gasi informatii GRATUITE despre cifra de afaceri, profitul cat si evolutia acestora.

3. Vechimea firmei in piata

Cu cat o firma este mai veche in piata cu atat este semn ca acea firma este mai stabila si de incredere. Daca folosesti profilul de dezvoltator din www.faraagentie.ro vei gasi in partea stanga numarul de ani de la infiintarea firmei.

4. Ce alte proiecte a mai realizat acel dezvoltator

Experienta unui dezvoltator se poate remarca prin numarul de proiecte din portofoliu. Astfel iti vei face o imagine mult mai buna vis-a-vis de reputatia acelui dezvoltator.

Poti vedea lista cu referintele unui dezvoltator din Profilul de dezvoltator pe care il poti accesa din contul tau www.faraagentie.ro

5. Cine sunt administratorii si asociatii din spatele firmei

Ai putea sa te intrebi de ce te-ar interesa numele lor. Ei bine vei descoperi puterea acestei informatii in punctul 6.

Pentru a vedea cine sunt persoanele asociati sau administratori din spatele unei companii va trebui sa ai un cont platit pe www.termene.ro sau prin accesarea profilului de dezvoltator din www.faraagentie.ro

6. In ce procese si litigii este implicat dezvoltatorul imobiliar?

Daca o persoana fizica (asociatul/administratorul) este certat cu legea sau daca firma este implicata in procese vei putea afla GRATUIT cu o simpla cautare pe portalul national de justitie.

Doar introduci numele si faci o cautare. Vei avea acces la informatia legata de posibilele litigii in care a fost implicat.

https://portal.just.ro/SitePages/dosare.aspx

7. Ce scrie presa despre acel dezvoltator?

Iti recomandam o simpla cautare pe google news dupa numele dezvoltatorului sau al asociatului si posibil astfel sa afli informatii extra despre acel investitor. In profilele de dezvoltator pe www.faraagentie.ro vei gasi si titluri de presa identificate de noi.

Daca ai cont pe www.faraagentie.ro (e gratuit) vei putea face recenzii si vedea recenziile altor utilizatori faraagentie.ro

In plus, ne poti sustine achizitionand un pachet de credite care te vor ajuta sa afli informatii instant despre dezvoltatorii imobiliari de la care vrei sa cumperi. In acest fel tu vei primi informatii valoroase si pe noi ne ajuti sa dezvoltam proiectul www.faraagentie.ro

Pentru asta ai nevoie sa ai un cont activ pe www.faraagentie.ro si sa fi logat. De acolo ai optiunea de pret

http://www.faraagentie.ro

Curios cum arata un profil de dezvoltator imobiliar Faraagentie? Vezi video:

Iti multumim pentru ca folosesti www.faraagentie.ro si te invitam sa te abonezi la newsletter-ul saptamanal Pulsul Imobiliar – un distilat care te ajuta sa fi informat.